Interieur

Vochtschade is erger dan u denkt!
Het interieur van uw camper of caravan onderhoudt u natuurlijk goed. Toch kan het voorkomen dat u een klein vochtplekje in de caravan of camper ontdekt. Zonder dat u het heeft gemerkt kan het een gevolg zijn van vochtschade. Wacht dan niet te lang met ingrijpen! Zeer waarschijnlijk is het probleem op dat moment al veel groter dan u verwacht!

Veel gevallen van ernstige vochtproblemen zijn niet met het blote oog waar te nemen maar komen aan het licht na een goede vochtmeting. wij helpen u graag en kunnen uw vochtschade vakkundig oplossen.

Interieur aanpassing
Heeft u een caravan of camper gekocht en is de indeling van het interieur niet helemaal naar wens? Wij gaan de uitdaging aan om uw geliefde vakantievoertuig opnieuw uw in te richten. Wij verzorgen onder andere aanpassingen aan de zit -en of slaapgedeelten. Informeer naar de mogelijkheden of bel ons voor een afspraak.

Vocht, uw grootste vijand!

De meest voor de handliggende oorzaken van uiteindelijke vochtschade zijn juist die dingen die niet direct worden bemerkt. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Verwaarloosde afdichtingen bij de aansluitingen van zijwanden, dak en vloer.
  • Uitgedroogde raam- en luikafdichtingen.
  • Uitgedroogde afdichtingen van dakdoorvoeren.
  • Verwaarloosde schade.

Om schade door vocht een slag voor te zijn, is het verstandig om periodiek (eens per twee jaar en/of na schade) een vochtmeting te laten uitvoeren.